Menu 29-01 – 02.02

 

PONIEDZIAŁEK

 

WTOREK

 

ŚRODA

 

CZWARTEK

 

PIĄTEK

 

Obiad

Zupa kalafiorowa  z ryżem

Makaron spaghetti z sosem pomidorowym i tartą mozzarellą

Kompot domowy

 

Krem z kukurydzy z grzankami

Pulpet wieprzowy  w sosie koperkowym

Ziemniaki puree

Marchewka z groszkiem

Kompot domowy

 

Krupnik polski na indyku

Pierogi z mięsem i cebulką prażoną

Kompot domowy

 

Zupa pomidorowa z makaronem

Sznycelek mielony drobiowy

Ziemniaki puree

Surówka z kapusty pekińskiej

Kompot domowy

 

Krem z ciecierzycy z ziemniakami

Ryż z pieczonymi jabłkami i cynamonem

Polewa jogurtowa

Banan

Kompot domowy

 

Alergeny

gluten, jaja kurze, laktoza, białka mleka krowiego, seler,

gluten, jaja kurze, laktoza, białka mleka krowiego, seler,

gluten, jaja kurze, laktoza, białka mleka krowiego, seler,

gluten, jaja kurze, laktoza, białka mleka krowiego, seler,

gluten, jaja kurze, laktoza, białka mleka krowiego, 

Comments are closed.